Skräddarsydda utbildningar

Vi fattar. Allt är inte boxigt och för alla. Vissa grejer kräver andra lösningar och där har du tur, vi har nämligen svart bälte i skräddarsydda lösningar och speciellt för utbildningar.

Hur går det till?

Journey Academy består av duktiga föreläsare som kan allt och lite till om digital marknadsföring. Nej det är ingen överdrift, vi har gjort det här i över 15 år så vi kan det verkligen. Vi har gjort ännu fler speciallösningar än vanliga utbildningar så vi brukar använda oss utav ett quiz för att ni ska få bästa möjliga förslag från oss.

Börja med att fundera över följande frågor:

Bild på en jordglob i neongrön med ett rymdskepp som åker runt
  • Inom vilket område behöver ni stärka er kompetens?
  • Vilka förkunskaper har deltagarna?
  • Varför ska dessa deltagare vara med? Vad är målet med utbildningen?
  • Vad förväntar du dig att ni ska få efter att ha gått utbildningen?
  • Hur kommer ni att kunna jobba med det här efter utbildningen?

Vissa av frågorna har kanske inte glasklara svar. Vi på Journey Academy kan hjälpa till att kartlägga vilken kompetens ni behöver satsa på och hur ni ska göra det. Alla våra föreläsare har jobbat som konsulter, eller gör det parallellt, så de vet vad som krävs för att hitta svaren.

Låter detta som något för dig?

Fredrik Viktorsson

Hallå där!

Jag heter Fredrik Viktorsson och jag har jobbat med digital marknadsföring i över 15 år. Vill du och ditt företag ligga i framkant när det gäller digital marknadsföring? Vi hjälper er med att skräddarsy en utbildning just utifrån era behov och önskemål. Kontakta oss idag så hjälper vi er!

Rulla till toppen