Två datorskärmar och en person framför

SEO | Utbildning

FULLBOKAT!

Två kurstillfällen i Stockholm City
6995 kronor (ex. moms)

Lär dig grunderna i SEO

Under vår SEO-utbildning kommer våra erfarna föreläsare att guida dig genom alla stegen i SEO-processen. Du kommer bland annat att få lära dig hur du hittar rätt sökord, analyserar konkurrensen, optimerar din webbplatsstruktur och innehåll för att hamna högst upp i sökresultatet.

Med våra praktiska och hands-on tillvägagångssätt kommer du att lära dig hur du kan skapa en sökmotorvänlig webbplats som är optimerad för användaren. Vi kommer även att visa dig hur du kan använda verktyg för att följa din framgång och optimera dina strategier över tid.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren marknadsförare, är vår SEO-kurs den ultimata startpunkten för att ta ditt företags digitala närvaro till nästa nivå. Anmäl dig idag och ta det första steget mot att driva mer trafik och skapa mer synlighet med hjälp av SEO!

Pris


6995 kronor (ex. moms)

Datum


24 – 25 aprilFULLBOKAT
10 – 11 majFULLBOKAT

Plats


Styckjunkargatan 1
114 35
Stockholm

Kurstillfälle & anmälan

Fullbokat!

  Just nu är samtliga av våra kurser inom SEO fullbokade! Vill du bli informerad om när nya datum släpps så du kan säkra din plats? Fyll i din mail nedan och kryssa in vilka kurstillfällen du är intresserad av så hör vi av oss!

  Genom att lämna min mailadress ovan godkänner integritetsvillkoren

  Utbildningen i SEO är fördelad på två kurstillfällen som ger viktig kunskap inom SEO. Kurserna hålls på plats på vårt kontor i Stockholm City.

  Efter kursen får du Journey Academys diplom som ett bevis på att du har närvarat och fullföljt respektive kurs.

  Nedan kan du läsa om utbildningen, agenda och aktuella datum & tider för kurserna. Vi erhåller 12 platser per kurs.

  Kursen innehåller

  • Grunderna i SEO, vad det är och varför det fungerar
  • Inspirerande Case
  • Analys (bla. sökordsanalys och konkurrensanalys)
  • Skapa din egen SEO-strategi
  • Hur vet vi att vi har lyckats? Hur vi följer upp resultaten

  Agenda / dag 1

  9.00 – Välkomna
  9.00 – 9.45 – Varför ska vi jobba med SEO?
  9.45 – 10.00 – Paus
  10.00 – 10.45 – Grunderna i SEO
  10.45 – 11.00 – Paus
  11.00 – 12.00 – SEO-analys och SEO-verktyg

  Agenda / dag 2

  9.00 – Välkomna
  9.00 – 9.10 – Kort summering av dag 1
  9.10 – 9.45 – Sätta mål och KPI:er
  9.45 – 10.00 – Paus
  10.00 – 10.45 – Skapa en stark SEO-strategi
  10.45 – 11.00 – Paus
  11.00 – 12.00 – Följa upp på resultatet och rapporter

  Våra föreläsare

  Fredrik Viktorsson

  Fredrik Viktorsson

  Fredrik grundade den digitala performance byrån Raw Digital 2012, som efter ihopslagning med Omega Media blev dagens Journey Agency. Efter tre år i Australien kom han hem med en utbildning inom Interactive Multimedia och har sedan dess byggt och drivit en av Sveriges största studentportaler, drivit e-handelsföretag, byggt webbsidor åt andra och mycket mer. Efter att ha jobbat på en större byrå, som tappade fokus på medarbetarna i takt med att bolaget växte, fick Fredrik idén om att starta sin egen byrå. Med en vision om att arbetsdagen ska vara kul och utmanande, och med fokus på att bevara företagets genuinitet, har han framgångsrikt drivit Raw Digital fram till ihopslagningen 2021.

  Jessica Ståhl

  Jessica Ståhl

  Jessica kommer från handelsstaden Örebro och har läst Medie- och kommunikationsvetenskap samt Retorik och kommunikativt ledarskap på Örebro Universitet. Hon började sin resa inom SEO och digital marknadsföring på en kommunikationsbyrå i Örebro 2018 och var senare senior SEO-specialist och projektledare inhouse på ett stort företag i Stockholm innan hon började på Journey i juni 2022.

  Skräddarsydda utbildningar?

  Behöver ditt företag vässa kunskaperna inom något speciellt område? Vi har flera experter inom teamet och skräddarsyr gärna en komplett utbildning utifrån era behov och önskemål. Kontakta oss idag så hjälper vi er med era utmaningar!

  Rulla till toppen