Bild över byggnader ur ett drönarperspektiv och solnedgång i bakgrunden.

Passion och expertis, vi är Journey Academy

Journey Academy startades med en vision om en kunnigare bransch

Digital marknadsföring är i konstant förändring. Det som fungerade ena dagen, fungerar inte den andra. Vi vet det för vi har jobbat i över 15 år i branschen. Men många saker är fortfarande desamma och vi vet att en stark grund i digital marknadsföring gör att du i slutändan kommer kunna tackla förändringarna snabbare och bättre.

Text: Journey

Varför välja oss?

Hos Journey Academy möter du specialister som jobbar inom sitt område dagligen. Med riktiga case från tidigare kunder får du ta del av misstag och framgång. Vi lär dig allt du behöver veta om digital marknadsföring på ett roligt och engagerande sätt.

Vilka är Journey Academy?

Vårt team består av erfarna och kunniga föreläsare som brinner för att hjälpa dig att nå dina mål. Vi är stolta över att erbjuda en helt skräddarsydd upplevelse som passar dina specifika behov och tidsramar. 

Vad kan jag förvänta mig?

Våra kurser är roliga och fulla av praktisk kunskap som du kan applicera direkt i ditt arbete. Våra erfarna föreläsare delar med sig av sina hemligheter och ger dig insider tips som kommer att skilja dig från mängden.

Varför vänta? Ge dig själv den konkurrensfördel du behöver för att lyckas i dagens digitala värld.

Våra föreläsare

Erik Kjellgard

Erik Kjellgard

Kazem Kadhum

Kazem Kadhum

Sonia Baklouti

Sonia Baklouti

Fredrik Viktorsson

Fredrik Viktorsson

Emilia Nilsson

Emilia Nilsson

Jessica Ståhl

Jessica Ståhl

Rulla till toppen